De Beuk werkbanken

Ons assortiment

Vanuit ons basisassortiment bieden wij u houten werkbanken, werkbanken met stalen onderstel, stalen werkbanken, zeskantwerkbanken, werktafels, soldeertafels; alles van een solide kwaliteit die ons al jarenlang kenmerkt. Bij deze producten horen natuurlijk krukjes en bureaustoelen, kasten, gereedschapborden, bankschroeven en klemmen.

Maatwerk

Aangezien wij de productie in eigen hand hebben, kunnen wij ons basisassortiment desgewenst aanpassen aan uw wensen, de beschikbare ruimte en aan de gebruikers. Veel van onze werkbanken kunnen wij verrijdbaar aanbieden: na een eenvoudige handeling verplaatst u de werkbank, waarna deze even stabiel weer voor u klaarstaat. Net zo gebruiksvriendelijk en stabiel zijn onze systemen die de werkbank hoogte instelbaar maken.

Lokaalinrichting / werkplaatsinrichting

Een vaklokaal of werkplaats inrichten doe je niet iedere dag. De keuzes van nu bepalen voor een belangrijk deel het praktische gebruik voor vele jaren. Ons voorstel doen wij u na uitgebreide inventarisatie van gebruikers, werkzaamheden en beschikbare ruimte en natuurlijk in samenspraak met u. Wellicht inspireren onze eerder opgeleverde projecten u?

Totaalinrichting

Als totaalleverancier kunnen wij u ook gereedschap, tekeningladekasten, droogrekken, werkschoenen, werkkleding, figuurzaagmachines, stationaire machines en boormachines leveren. Alles van kwalitatief goede merken, tegen de juiste prijs. Wij werken graag een offerte voor u uit.

Visualisatie

Onze werkwijze leidt tot goede, efficiënt ingerichte en veilige inrichtingen. Uw toekomstige lokaal kunnen wij visualiseren in een exacte driedimensionale computervisualisatie in kleur. Hiermee krijgt u een nauwkeurig beeld vanuit verschillende standpunten en eventuele indelingsfouten kunnen vooraf worden voorkomen. Deze service bieden wij gratis wanneer wij u een complete De Beuk-lokaalinrichting mogen realiseren.

Levering en plaatsing

Al naar gelang de vooraf gemaakte afspraken, leveren, lossen, plaatsen en monteren wij wij uw aankopen met plezier voor u. Dit gebeurt door onze eigen mensen, dus in vertrouwde handen en met de grootste zorg. Elektrotechnische- en installatiewerkzaamheden voeren wij echter niet uit.

Kijkt u rustig rond op onze website en bedenk welke mogelijkheden onze producten u bieden.

Ongetwijfeld zullen onze eerder opgeleverde projecten en specials u inspireren.

Onze Facebookpagina biedt u (o.a.) een kijkje in onze werkplaats.

Voor nadere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.