Uw Maatwerk
Ons Vakwerk

De Beuk Werkbankenfabriek

Welkom bij werkbankenfabriek De Beuk B.V. te Vaassen

Uw Maatwerk, ons Vakwerk

Al decennia lang ontwerpen, fabriceren en leveren wij werkbanken, soldeertafels, machinetafels en allerhande nuttige accessoires t.b.v. o.a. technieklokalen en werkplaatsen. In 2013 zijn wij verhuisd van Dokkum naar Vaassen, vanaf toen zijn we ons ook gaan richten op het fabriceren en plaatsen van kastenwanden in techniek lokalen.

Hoewel ons assortiment in al die jaren veelal nog hetzelfde is, groeit ons bedrijf wel mee met alle nieuwe ontwikkelingen, eisen en wetgeving die zich voordoen in het hedendaagse techniekonderwijs.

Ideeën die ontstaan door u als gebruiker, door ons als fabrikant en dan samenkomen in producten die zeer toekomstbestendig zijn en van een hoge kwaliteit. Van aanvraag tot oplevering geheel in eigen beheer gerealiseerd. Wij zijn er trots op met u te mogen samenwerken, om te komen tot mooie werkplaatsen en technieklokalen. Uw Maatwerk, Ons Vakwerk.

Wij komen graag met u in contact. Bel 0519-292929 en we staan u graag te woord. Een e-mail sturen kan ook naar : werkbanken@de-beuk.nl