Wat doen we

Ons Assortiment

Tot ons leveringspakket behoren de volgende artikelen :

 • Houten werkbanken
 • Werkbanken met een stalen onderstel
 • Zeskant werkbanken (grootste assortiment wat denkbaar is)
 • Soldeertafels inclusief diverse afzuig oplossingen
 • Krukjes en werkstoelen
 • Bankschroeven, houten en stalen klemmen
 • Gereedschapsborden inclusief bijbehorende accessoires
 • Kastenwanden op maat ontworpen en geproduceerd

Op onze site proberen we u een indruk te geven, echter neem gerust contact met ons op, want we zijn graag creatief in ons werk. U kunt ons bellen op 0519-292929. Of vul het contactformulier in.

Maatwerk specialist in Werkbanken

Uw Maatwerk, Ons Vakwerk

Wij streven ernaar om vanuit ons basisproduct, een product op maat aan te bieden wanneer u daar om vraagt. Of het nu gaat om het aanpassen van de afmetingen van een werkblad en/of onderstel, de werkhoogte, de gewenste Ral-kleur, het toevoegen van wielen, extra opbergruimte, meer of minder klemmen op een werkbank – wij doen onze best om aan uw wensen te voldoen. We gaan graag uitdagingen aan en produceren het product in veel gevallen precies zoals u het wenst.

Door deze flexibele instelling en onze focus op kwaliteit, bereiken we prachtige eindproducten die altijd De Beuk waardig zijn.

Lokaalinrichting / Werkplaatsinrichting

Het inrichten van een vaklokaal of werkplaats is geen alledaagse bezigheid. De keuzes die u nu maakt, bepalen in grote mate het praktische gebruik voor vele jaren. Pas na een grondige inventarisatie met de gebruikers, de werkzaamheden die er plaatsvinden en de beschikbare ruimte, doen wij een voorstel. Wellicht kunnen onze eerdere projecten u ook inspireren!

Bent u nu benieuwd naar eerder opgeleverde projecten en geplaatste werkbanken. Kijk dan op onze productpagina of inspiratie pagina.

We combineren graag de eerder opgedane ervaringen met nieuwe ideeën, waardoor we continu in ontwikkeling blijven met en voor onze opdrachtgevers.

Durft u nu ook de uitdaging aan?

Totaalinrichter

“Totaalinrichter” is nogal een begrip en we willen onszelf niet beter voordoen dan we zijn. Wij zijn een bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. We doen wat we kunnen, en dat doen we dan graag heel goed. Bij het inrichten van een technieklokaal zijn er vaak veel aanvullende materialen nodig. Gelukkig beschikken we ook over de nodige kennis van onderstaande artikelen.

 • Hegner figuurzaag/schuurmachines incl. de afzuiging.
 • Tafel- en kolomboormachines van Huvema of Flott
 • Telwin, puntlasapparatuur
 • Vibrotech, tekening droogrekken
 • Handgereedschappen
 • Kind tekening ladekasten (ook verwerkt in onze kastenwanden mogelijk)
 • Accu gereedschap van o.a. Makita
 • Beta gereedschap

Visualisatie

Om tot een goed ontwerp te komen, is een presentatie vanuit diverse invalshoeken heel belangrijk. Ons stappenplan is:

 1. Een eerste kennismaking/oriënterend gesprek
 2. Overdracht van informatie en op basis daarvan een eerste begroting
 3. Indien u positief reageert, gaan we verder in detail
 4. Op basis hiervan presenteren we een nauwkeurige offerte
 5. Bij goedkeuring gaan we over tot het eerste ontwerp
 6. Een bespreking volgt waarin de details worden doorgenomen en indien nodig wordt het ontwerp aangepast
 7. Bij akkoord gaan we over tot productie en plannen we een gewenste leverweek/moment in.

Onze presentatie is vaak al direct een goed beeld van het eindresultaat. Dit doen wij met behulp van moderne ontwerpsoftware waarin wij zowel 2D als 3D ontwerpen opleveren voor uw toekomstige werkplaats, klaslokaal e.d. Door onze ervaringen uit het verleden weten we dat onze potentiële opdrachtgevers rust vinden in deze manier van werken. Er is genoeg ruimte om details aan te passen en te verfijnen, zodat onaangename
verrassingen in de toekomst worden voorkomen.

Levering Van Goederen / Montage Van Kastenwanden

Wij verzorgen de levering van goederen in eigen beheer met ons eigen personeel en vervoer. Hierbij behandelen wij uw producten met de grootste zorg en verpakken wij uw producten op de juiste manier om de kans op beschadigingen in het logistieke proces zo laag mogelijk te houden.

Afval nemen we mee, en wordt of hergebruikt of gescheiden afgevoerd.

Bij de planning van de levering is het belangrijk om rekening te houden met praktische zaken zoals bereikbaarheid en toegankelijkheid. We proberen natuurlijk te leveren op de dag dat het u uitkomt, maar we moeten realistisch zijn en ook duurzaam werken. Vandaar dat we transporten graag combineren.

Als het gaat om de montage van kastenwanden, plannen we daarvoor indien nodig meerdere dagen in, en zijn we flexibel in het vinden van oplossingen voor bouwkundige obstakels. Ons doel is om uiteindelijk altijd een mooi eindresultaat op te leveren.

Maatwerk kastenwanden

De Beuk werkbanken heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en leveren van kastenwanden in techniek lokalen.

Deze afdeling is een hele mooie aanvulling op onze werkbanken en andere artikelen. Want met een mooie en overzichtelijke kastenwand creëert u orde en organisatie in uw lokaal. Klik op de link voor enkele voorbeelden.

Het draagt echt het motto uit :
Uw Maatwerk, Ons Vakwerk.

Door uw wensen mee te nemen, in de beschikbare ruimte, gekoppeld aan uw budget ontstaat er een hele mooie warme werkomgeving. Leerlingen weten waar materialen te vinden zijn. Bij open dagen zult u het
verschil kunnen maken. Een techniek afdeling met een fraaie uitstraling, waar jonge mensen opgeleid worden tot de vakmensen van morgen.

Gaat u met ons de uitdaging aan?
Bel dan 0519-292929!